Alhamdulillah : Published

[minta maaf,ini entri berbaur poyo dan riak]

Assalamualaikum warahmatullah.. :)
Berkat ihsan laptop dan broadband rakan,ana dapat online sebentar.Tidak berniat untuk update bog sebenarnya,tapi bila ana buka yahoo inbox tadi,dapat satu mesej daripada krew IluvIslam,menyatakan artikel yang ana hantar dahulu sudah diterbitkan.
Alhamdulillah,syukur pada Allah.

Ana kira,ia satu permulaan yang baik.Ana baru mula berjinak-jinak dengan penulisan artikel secara teratur dan matang,dan apabila diberi penghargaan sebegini,sejujurnya ana berasa cukup bertuah.Bukan berniat untuk membangga diri,apatah lagi memoyokan(maaf kalau perkataan tiada di dalam kamus) diri sendiri.

Tapi ana harap,dengan ini ana lebih rajin me"maksa" diri untuk rajin berkongsi perkara-perkara yang bermanfaat disini,bukannya melambakkan blog ini dengan entri-entri berbaur peribadi.Bukan salah entri berbaur peribadi,tetapi kadang-kadang,adalah lebih baik kita mengajak bersama-sama pembaca mencari redha Ilahi bersama.InsyaAllah ada sahamnya.

Ini artikel yang ana maksudkan :


Ini link artikel yang ana post dalam blog :

Penawar 5:Kenapa wujud istilah bosan

Moga ini menjadikan diri ana lebih kuat untuk menjadikan blog sebagai medan untuk mengajak diri ana,antum dan semua orng menggapai reha Ilahi.

InsyaAllah :)


Ibnbakr,
Taman Mawar.
5 Jun 2011

Comments

  1. salam..
    tahniah! moga2 dakwah sebegini dpt diteruskn lagi. insyaAllah

    ReplyDelete
  2. tahniah...n3 seperti ini lebih menarik dr hal2 peribadi...boleh juga menambahkan pengetahuan...

    good luck...semoga banyak lagi akan diterbitkan

    ReplyDelete
  3. patut laa bila baca kat iluvislam tu, macam pernah baca je.
    tak prasan lak penulis dia.
    :)

    ReplyDelete
  4. salam..tahniah..truskan menulis ya..awak ada bakat dlm bidang penulisan :) truskan usaha

    ReplyDelete
  5. salam..tahniah..truskan menulis ya..awak ada bakat dlm bidang penulisan :) truskan usaha

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah tahiah.. memang terasa seronok kan bila artikel kita diterbitkan di IluvIslam.. MO pernah rasa macam mana yang akhi rasa.. pernah satu ketika lepas balik kelas mood memang down sangat sebab satu peristiwa.. lepas tu bukak emel dan nampak artikel ketiag MO dah disiarkan di ILI..memang syukur sangat dan rasa bertuah kerana sekali lagi artikel MO terpilih..alhamdulillah.. teruskan berkongsi ya akhi.. insyaAllah dalam redhaNya..ameen

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah,tahniah utk dik Wafi..web islamic yg popular tu..:)
    teruskan berkarya!

    ReplyDelete
  8. tahniah ye...
    mudhn dpt berkongsi lagi ilmu...

    ReplyDelete
  9. tahniah..permulaan yg baik. ahh blog saya selalu berbaur peribadi. saya pun kena mulai berubah ni...

    ReplyDelete
  10. tahniah... seronok baca bentuk tulisan macam ni, matang dan tak membosankan

    ReplyDelete
  11. tahniah...moga terus istiqomah dlm berdakwah

    ReplyDelete
  12. ibn bakr, ambil masa berapa lama eh baru iluvislam publish artikel? :)

    ReplyDelete
  13. salam..kalau x silap,dlm ilmu tasauf riak utk maslahah ramai itu boleh,krn ia membuka ruang kpd org lain utk turut berjuang misalnya,..dan ia hnya kpd perbuatan2 yg seerti mahmudah shj..wallahua'lam...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Perubahan : Menjadi lebih baik dan sentiasa baik.

Umur bertambah,Usia berkurang

Belajar Perlu Berguru