anak ummi dan abuya

Menulis di sini antara peluang yang Allah beri untuk menjadi manusia yang bermanfaat. Rasulullah S.A.W sendiri berpesan bahawa sebaik-baik manusia ialah mereka yang bermanfaat untuk orang lain.

"Orang yang tidak mencari, dia tidak boleh memiliki. Orang yang tidak memiliki dia tidak boleh memberi"



budak medik yang nak jadi cikgu.
salam kenal :)

Comments

  1. Assalamualaikum...
    salam ukhuwah..
    nak minta sampaikn salam kat Nafie Al-Wafri..
    die form 2 kan?? ana kawan lama di Madrasah Al-Hidayah dulu.. rasanya sekelas dr drjh 1-5..
    skrg d SMAP Kajang..sape ana x yah tau..
    cukup tau wakil dr student SK Wawasan dulu..
    Kami ex-student SK Wawasan..
    mendoakan kejayaan die PMR thn depan..
    moga2 dpt teruskan perjuangan wafi..
    semoga die masok SMAPK
    ..!

    ReplyDelete
  2. ada soalan..
    camner nak buat page2 yang anta wat tu??
    yg ade Home, Keali al-wafi, profil al-wafi dan sebagainya..

    ReplyDelete
  3. pasal page2 tue..
    anti kena tukar layout..
    anti still gne custom layout..
    cbe cari layout yang memang ada 'home' kata atas..

    ReplyDelete
  4. dah boleh buat page tu..
    tp x boleh isi apa2..isi satu artikel ja..
    lepas tu x boleh..dah..

    ReplyDelete
  5. salam..boleh ke share cm ne nak buat mcm anta punye blog ni..nmpak menarik..!!!
    hafidaws@gmail.com

    ReplyDelete
  6. dah guna layout yg ade home tu nak buat ape utk tambah ibn bakar,profil,kenali n sume2 tu?nk kene tgk kat setting ke kt mane?

    ReplyDelete
  7. dah pilih layout yg ade hometu nk wat ape?cmne nk tambah jd profil,kenali,ibn bakar,tazkirah n sume2 tu?nk kene tgk kt setting ke?

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah...
    Nama ana 'Umar Bin Abd Aziz.
    Jurusan mechatronics engineering UIAM.
    Lepasan Maahad Muhammadi Lelaki lilbanin, Pengkalan Chepa, Kelantan.
    Tiada apa yang istimewa cuma harapannya mudah-mudahan ikatan ukhuwwwah ini dapat dibina berteraskan kecintaan kepada Allah...

    ReplyDelete
  9. ASsalammualaikum ...

    Salam perkenalan dari saya, Asyrof. ;)

    Moga ukhuwwah ini berterusan di alam maya dan realiti. ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Umur bertambah,Usia berkurang

Perubahan : Menjadi lebih baik dan sentiasa baik.

Belajar Perlu Berguru